Otkucajte nekoliko riječi da pronađete sadržaj eg:
fuse,arrestor,00110115 technical...
Nedavne pretrage
Tehnička podrška
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Novi ETI HSX samostojeći ormari SOLID GSX Sustava

 

Ponuda ETI-a proširena je novim samostojećim metalnim ormarima HXS300 i HXS400, dok širok raspon dodatnog i unutarnjeg pribora uvelike povećava opseg cijelog SOLID GSX sustava.

.Prednosti:

  • Velika svestranost i fleksibilnost konfiguracije
  • Uklonjivi unutarnji set (može se koristiti u radionici ili u zgradi tijekom instalacije)
  • Pokrovi i montažne ploče namijenjene ETI opremi (prekidači, rastavljači itd.)
  • Brza montaža
  • Sustav zaključavanja vrata u tri točke s nazubljenim mehanizmom i polugom s mogućnošću opremanja sustavom ili patentnim umetkom
  • Odšarafljena stražnja stranica s brtvom izlivenom poliuretanom
  • Visokokvalitetne membranske uvodnice odozgo i dvostruki aluminij odozdo
  • Obojani poliesterskom bojom otpornom na UV zračenje

 

Samostojeći ormari sustava HXS ​​iz serije SOLID GSX dostupni su u tri standardne širine (550 mm, 800 mm, 1050 mm) i dubine od 300 mm (ormar visine 1850 mm) i 400 mm (ormar visine 2000 mm). Ormari mogu biti opremljeni montažnim pločama, unutarnjim setovima s električnom opremom i sustavom distribucije energije na bazi sabirnica.

 

 

Moguće je birati između praznih ormara i ormara s univerzalnom montažnom pločom. Zbog namjenskih rupa za montažu i slabosti na bočnim stranicama, kućišta se mogu međusobno povezati u komplete. Između sekcija mogu se montirati kabeli ili šinski mostovi. Ormari se mogu pričvrstiti na zid pomoću namjenskih rupa na stražnjoj stranici ili posebnih držača za zid. Ormari se također mogu pričvrstiti na pod kroz rupe na postoljima.


Mogućnost bilo koje konfiguracije

 

Svi ormari SOLID GSX sustava imaju zajedničku unutarnju opremu. CP poklopci, PM montažne ploče ili TH-S šine imaju standardizirane dimenzije i načine montaže. Mogu se koristiti u hermetičkim GT ormarima, 4XP160 ugradbenim ormarima, 4XN160 zidnim i HXS samostojećim ormarima.

Širok raspon dodatne opreme osigurava mogućnost prilagodbe opreme ormara individualnim zahtjevima.

Širok raspon namjenskih pokrova i montažnih ploča omogućuje značajno smanjenje vremena montaže, pokrovi CP x-x PF s plastičnim ispunom i univerzalne montažne ploče PM-F omogućuju ugradnju nestandardne opreme.

Rješenja u ormarima HXS ​​dopuštaju ugradnju sustava sabirnica izravno na stražnju stranicu kućišta. Ovo rješenje ne samo da štedi prostor, već i uvelike olakšava distribuciju energije. Zbog održavanja odgovarajućih udaljenosti i provođenja namjenskih slabosti u bočnim stranicama kućišta, moguće je usmjeriti šipke vodiča između kućišta povezanih u setove.

Dobro osmišljena dizajnerska rješenja omogućuju bilo koju konfiguraciju HXS-a.


Konstrukcijska rješenja koja olakšavaju ugradnju

 

 

Uobičajeni elementi i slična rješenja u cijelom sustavu SOLID GSX značajno olakšavaju montažu sklopne opreme.

Isti vijci omogućuju rjeđu zamjenu alata. Štoviše, mnogi mali detalji pozicioniranja i oznake skraćuju vrijeme montaže.

SOLID GSX sustav omogućuje jednostavnu montažu i demontažu cijelih umetaka s opremom i žicama u ormarima. Osim toga, ormari HXS ​​imaju odvojivu stražnju stranicu, što je vrlo korisno za sastavljanje i ožičenje većeg, složenijeg kompleta ormara.

Detaljne upute detaljno opisuju način ugradnje opreme, a namjenski pokrovi s izrezima i montažnim pločama koje se sastoje od rupa za određenu vrstu opreme omogućuju vam uštedu vremena potrebnog za određivanje mjesta ugradnje.
 

    
Katalog
 

 


 

 

 
 
Your basket is empty.