Otkucajte nekoliko riječi da pronađete sadržaj eg:
fuse,arrestor,00110115 technical...
Nedavne pretrage
Tehnička podrška
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

O nama

 

Društvo ETI Sarajevo d.o.o. je osnovano u maju 2000. godine kao rezultat zajedničkog ulaganja dva osnivača: ETI d.d. Izlake (51%) i JP Elektroprivreda BiH (49%).

Interes većinskog partnera ETI d.d. Izlake se ogledao u strateškom planu ulaska na tržište Bosne i Hercegovine. Formiranjem kćerinske firme omogućeno je kvalitetnije pokrivanje tržišta i lakši plasman proizvoda. 
JP Elektroprivreda BiH je vidjela svoj interes u povoljnijim uslovima nabavke potrebnih proizvoda, skraćivanju roka nabavke, zapošljavanju ljudi,  te ostvarenju dijela dobiti od poslovanja koji joj pripada.

ETI Sarajevo predstavlja respektabilno Društo s obzirom na potencijalnu proizvodnu opremu i prostor za proizvodnju. Proizvodni program se sastoji od proizvodnje automatskih osigurača, B i C karakteristika, 1p i 3p, u rasponu od 6A do 63A.
Dosadašnje poslovanje je najbolji dokaz o opravdanosti ulaganja osnivača, te podstrek za dalji razvoj i napredovanje.

ETI Sarajevo d.o.o. je među prvim kompanijama u Bosni i Hercegovini koja je stekla certifikat kvalita ISO 9001. Kvalitetom proizvoda i usluga stalno težimo ostvarenju zadovoljstva kupaca.

 

Your basket is empty.